Contact en leuke links

Else van Malland
Gein Noord 49
1391 HA Abcoude
06-54772358
info@elsevanmalland.nl
Route:
Vanaf de richting Utrecht neem je vanaf de A2 de afslag Abcoude, je rijdt in het dorp helemaal rechtdoor, over 2 kleine bruggetjes, en gaat voor de grote kerk naar rechts. Je komt dan in de Kerkstraat deze rijd je helemaal uit, je gaat over de tunnel waar de trein doorheen rijdt, en komt vervolgens op Gein Noord. Ons huis is 2,5 km verderop aan de linkerkant.
Vanaf Amsterdam neem je vanaf de A9 de afslag Weesp, je houdt Weesp aan tot je langs het water rijdt (Weespertrekvaart) en in het dorpje Driemond komt. LET OP bij het eerste stoplicht sla je direct rechts af. Je rijdt dan op Gein Noord, ons huis bevindt zich 2,5 km verderop aan de rechterkant.
Vanaf Amstelveen volg je de A9 richting Amersfoort/Almere en neem je de afslag Weesp, je houdt Weesp aan tot je langs het water rijdt (Weespertrekvaart) en in het dorpje Driemond komt. LET OP bij het eerste stoplicht sla je direct rechts af. Je rijdt dan op Gein Noord, ons huis bevindt zich 2,5 km verderop aan de rechterkant.
De praktijkingang ligt aan de oprit (grindpad) voor het smeedijzeren hek, als je voor het huis staat aan de rechterkant.

Links
www.breekdoor.nl
www.toegepastekinesiologie.nl

Comments are closed.